Belastingadvies

skip
deco
deco

U kunt bij ons terecht voor al uw belastingzaken

Mocht uw situatie specialistische kennis vereisen, dan vinden wij in ons netwerk dé specialist naar wie wij u kunnen verwijzen.

Fiscale strategie

Uw bedrijf is succesvol en groeit hard: wij helpen u graag met ontwikkelen van een passende fiscale strategie. Veel keuzes waar u voor staat zoals uitbreiding van de capaciteit, het doen van (her)investeringen, het aantrekken van financieringen: het heeft vaak fiscale gevolgen. Ons advies draagt bij aan een helder inzicht in de verschillende opties, op grond waarvan u weloverwogen keuzes kunt maken.

Persoonlijk advies

Ook als ondernemer zijn er persoonlijke fiscale vraagstukken, die vaak in samenhang met het ondernemerschap moeten worden bekeken. De aankoop of verkoop van een huis, een erfenis, een verandering in inkomen, het financieel ondersteunen van een studerend kind zijn voorbeelden van situaties waarbij u graag wat meer zou willen weten over de fiscale gevolgen en waar u op zou moeten letten.

Financiële planning

Wij willen graag met u in gesprek over hoe u uw persoonlijke financiële doelen op de langere termijn wilt vormgeven. We kunnen dit voor u vertalen naar een financiële planning, zodat u nu kunt bijsturen en inzicht heeft in hoe uw financiële toekomst eruit zal zien. Gespreksonderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld pensioenopbouw, aflossing van uw hypotheek, vermogensopbouw, eerder stoppen met werken, schenkingen aan kinderen, etc.