Online Boekhouden

Samen met Muis Software bieden wij de mogelijkheid om uw administratie online in te voeren. U sluit met Muis een contract af om de verbinding met uw administratie op onze server te maken. Een greep uit de mogelijkheden:

Zelf boekhouden

U kunt zelf uw boekhouding helemaal of gedeeltelijk invoeren. Wij kijken met u mee en ronden uw administratie af. Bijvoorbeeld door de journaalposten van uw salarisadministratie in te lezen. Bij de start zorgen we voor een korte training om wegwijs te worden in de software.

Opties

Als u zelf uw boekhouding doet kunt u kiezen voor allerlei extra opties: zelf uw aangifte BTW doen, automatisch uw bankafschriften inlezen of uw facturen aan maken.

Alleen kijken

Wij kennen ook de mogelijkheid dat u met ons kunt meekijken in de administratie. Wij voeren alles in , maar u bent altijd op de hoogte van uw laatste cijfers, openstaande debiteuren en crediteuren.

Urenadministratie en CRM

Via onze software heeft u ook de beschikking over de mogelijkheid om uw uren te registreren of uw contacten en afspraken met uw clienten bij te houden.

meer informatie over de mogelijkheden van Muis

aanmelden voor online boekhouden

iMuis login Cliënten Login Werknemer Salaris Login

Contact

  • T: +31(0)20 - 62 00 771