Rapportage Op Maat

U wilt als ondernemer goed op de hoogte zijn van uw financiele situatie? Wij leveren een rapportage op maat.

Kwartaalrapportage

Onze kwartaalrapportage leveren wij binnen 45 dagen na afloop van het kwartaal. In deze rapportage krijgt u een overzicht van de resultaten van uw bedrijf. Daarnaast bevat de rapportage grafieken en kengetallen.

Indien u vaker inzicht wilt in de ontwikkeling van uw bedrijf kunt u ook kiezen voor een maandrapportage. Deze wordt binnen 30 dagen opgeleverd.

Maatwerk

Wij leveren uw rapportage altijd op maat. Misschien wilt u uw rapportage juist niet uitgebreid maar erg beknopt. Het kan ook zijn dat u geen grafieken wilt of juist wel (Dashboard). Wellicht wilt u graag een vergelijking met uw vooraf vastgestelde budget of wilt u de afdelingen binnen uw bedrijf apart gerapporteerd hebben.

Wij luisteren graag naar uw wensen en passen onze rapportages daarop aan. Voor elke ondernemer is de wijze waarop inzicht verkregen wordt tenslotte weer anders. 

Advisering

Indien er behoefte bestaat aan meer uitleg en/of advies naar aanleiding van onze rapportages kunnen we de cijfers ook periodiek bespreken. Dit stelt u in de gelegenheid uw huidige keuzes te baseren op de actuele bedrijfsresultaten. 

iMuis login Cliënten Login Werknemer Salaris Login

Contact

  • T: +31(0)20 - 62 00 771